Griffelstickers i hallen

 
Idag var det dags att ta tag i hallen igen. Jag måste ha något som göra att jag kan skriva upp saker jag måste komma ihåg, ghar blivit så glömsk så det är skam. Jag har haft griffelstickers på både dörrar, väggar och bord tidigare, men sedan inflytten har jag inte någon komma-ihåg-yta, vilket tydligen behövs just nu.
 
Jag satte upp en griffeltavla, från golv till tak, på den korta väggen in till WC. En yta som "bara finns där".
 
 
Tidigare satt där en tavla som jag fullkomligt älskar, men den har inte sin "rätta plats" här hemma. Väck med den och upp med en griffel istället.

 
Bort med alla gamla skruvhål och pluppar på den målade ytan. Så slätt som mäjligt ska det vara, annars kommer det att synnas direkt på griffelväggen. Lite spackel i hålen och sen slipa av lite lätt.
 
Väggen måste vara ren innan man rullar upp griffeltavlan. Jag torkar väggen två gånger, första gången med vatten/diskmedel för att ta bort fettfläckar m.m., sen andra gången med fönsterputs så ytan blir riktigt ren. Sen är det bara att rulla på den på väggen.
 
 
Nu sitter den där tillsammans med en 5:a och en 3:a (bara dekoration), redo att fyllas på med komma ihåg saker. Nu ska tavlan som satt där tidigare få en annan plats bara...hm....
 
Griffeltavlan kostar 375 kr, tillverkad i giftfri PVC och kommer från moltazdesignshop.
 
Bilder: Henrick Eriksson
 
Inlägget är ett samarbete mellan Kråks stuga och moltazdesignshop.se

Kommentarer

Det var en ny produkt för mig. Kul!Kanske rent av nåt som jag skulle behöva. Detta med kom ihåg behövs på fler ställen, men jag behöver nog kombinera det med plats för almanacka, barnens mappar med veckobrev från skolan mm mm. Kommunikationscentral liksom. Ska kolla in om dessa stickers finns i fler färger än svart?