Fixa hemma till advent.

 
Jag håller på och funderar ut vad jag ska göra för dekorationer till första advent. Jag tänkte hålla det lite sparsamt men ändå göra små "klickar" av jul runtom i huset och i trädgården.
 
I köket tänkte jag att det skulle bli jul i kuporna som står på köksbordet. Jag älskar verkligen glaskupor och vitrin som man kan ha framme på bänkar och bord. Bara på köksbordet står det 3 stycken.
 
 
Jag tänkte att den ena ska fyllas med julgranskulor, den med stenbotten med en hängande liten julstjärna och den fjärde blir nog mossa med hyacinter. Den stora har jag inte bestämt än hur det blir med, men jag återkommer med det. Sen ska ju en hel del kransar och annat jox göras och spridas runt i hus och trädgård. Jag kommer nog behöva en hel dag till att bara göra sakerna tror jag. Men, men.
 
Jag vill ju inte köpa färdigt, då hela trädgården är full med bra material till att göra kransar och annat med. Vi får se hur det slutar, men jag tänkte ta tag i allt till nästa helg. Tills dess är det bara planering.
 
Vad skulle du sätta i den stora kupan?
 
Bilder: Henrick Eriksson
 
 
 

Kommentarer

Unknown sa…
I den stora glaskupan skulle jag satt en snittamaryllis. Nyss hittat dig och din blogg så har lite att läsa igen =) helt underbart det jag sett hittills!
Anonym sa…
Trollhassel med ngt vackert hängt på ngn gren:)