Färg & Trend 2013 i en hel dag.

 
Som du säkert redan vet så arbetar jag ju med trender och föreläsningar också. Jag är bland annat kursledare i Trend på ett utbildningsföretag som finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.
 
Nästa kursdag är om några veckor i Stockholm och denna gången håller jag i hela delen, alltså både färg och trend. En dag på 8 timmar för bland annat grafiker, reklamare, webdesigners, ADs och många fler.
 
Otroligt mycket ska förberedas och det är ju så attt trenderna hela tiden byter nyans efter tiden, så det som jag använde för 6 månader sedan är mycket inaktuellt, då vi tagit åt oss en trend starkare, vi kanske är lite tidigare än som var tänkt eller senare. Mycket hänger ju på hur världen ser ut, världsekonomi, naturhändelser och nationella händelser, vilket kan på verka trenderna starkt.

 
Så den här dagen viker jag till större delen till att sätta ihop materialet och göra lite efterforskningar m.m. Det tar mer tid att sätta ihop en trendföreläsning/analys än vad många anar, speciellt då jag hela tiden arbetar med 5 föregående trender, 5 pågående trender och 5 kommande trender. Mycket som sker och mycket som överlappas och byter inriktning.
 
Föreläsningen/kursen handlar om just färg och trend, hur det påverkar oss och hur vi kan använda det i arbetsliv och privat. Jag tittar på matkultur, hur vi lever, äter och umgås, tittar på den globala situationen och sedan ger trenderna för vinter/vår och sommarstart 2013.
 
Men den här dagen måste startas med en stor kopp kaffe. Ha en riktigt fin dag!
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer