En kopp rött och snart klar.

 
Nu är jag snart klar. Det firas med en kopp rött te. Det är den sista delen i Färg & Trendkursen som ska vara klar tills på tisdag. Det är ju på onsdag jag ska hålla den i Stockholm. Det är ju en hel del som ska vara med i kursenprogrammet, så det är mycket material som nu sätts ihop.
 
Jag har ju hållt kursen förut så det är ju inget nytt, förutom att jag tar färgdelen också. En heldag med bara färger och trender, otroligt kul!
 
Men nu stänger jag snart av datorn för idag, jag har redan satt meig med en kopp rött te och en bit av tårtan som jag gjorde i förrgår. Recept kommer på den senare, höstsoppan likaså. Till det en riktigt bra bok. Ha en skön söndagskväll!
 
Bild: Henrick

Kommentarer

Fint foto!!! Intressant kurs, färger och trender är något jag gärna skulle vilja veta mer om:) Lycka till med kursen!!

Kraaaaaaaaaaam aka