Ego + sjuksäng + jobb = Status

 
Hur ser det ut just nu? En uppdatering av mig själv, företagandet och bloggen.
 
Just nu är det mycket som händer. Föreläsningar, inredningsuppdrag, färgsättningar, trendspaning och annat kul. Bokningar har börjat komma in för trendföreläsningar för nästa år, så många företag och butiker är på hugget redan för att få ta del av som händer inom inredning, mode och annat som trenderna innehåller.
 
Intresset har varit så stort i år för mina föreläsningar inom trend och färg, så jag funderar på att ha några grupper i Göteborg i vår, men vi får se hur det ser ut längre fram helt enkelt. Jag kommer även finnas med under Stora trenddagen med moltazdesignshop i januari, vilket redan börjar planeras.
Jag insåg idag att jag inte köpt någon kalender för nästa år, vilket jag verkligen behöver en just nu.
 
Otroligt mycket tid har gått åt till att ta igen det jag förlorat i tid när jag nyligen har legat på sjukhus. Det funkar trots allt, även om det är en hel del som ska göras. Som idag när webbutikens alla nya produkter ska fotograferas och läggas upp. Mellan det ska det köpas in inredningsdetaljer för våren, packas paket och skickas ut, medan man kör några andra jobb under tiden. Fullt upp med andra ord. Precis som jag vill ha det! Älskar att jobba, speciellt när varje dag inte är den andra lik.
 
Förutom det så håller jag på med två projekt inför nästa vår, som jag hoppas ska bli klara nu i november så man kan blicka mot sommaren och hösten 2013. Det är ju så det är. Många vet inte att jag har en 5 årsplan över mina företag och mitt bloggande, men så är det. Visst revideras den ibland, men oftast för att byta lite inriktning för att nå målen tidigare. Jag är ju bara inne på mitt andra år i planen, så det är långt kvar till målet är nått. Vilket målet är? Vill jag inte avslöja än, då mycket jobb ligger framför mig. Allt ska trattas ner, år för år och månad för månad.
 
När jag bytte namn på bloggen från Henricks tankegångar till Kråks stuga, så var jag rädd att jag skulle försvinna i cyberspace, vilket visade sig vara helt fel. Det har blivit tvärtom faktiskt, och besökantalet på bloggen har nästan dubblerats. Sen tillkommer ju också facebookgruppen som startades i höstas med samma namn, som idag har lika många läsare (och som kommer i kontakt med Kråks stuga) som bloggen, enligt facebookstatistiken. Det är otroligt kul att både facebook och bloggen växer så otroligt efter namnbytet, så jag är överväldigad av att du väljer att läsa och återkomma till bloggen och facebook. Det ger mig mer energi än du anar. Det är ju du som läsare som gör att jag vill fortsätta framåt.
 
Visserligen har jag ju haft en hel del press och media den här hösten med Kråks stuga, som gett lite extra besökare, allt från IKEA LIvet hemma, Skånes inspirationsbilagor (helgbilaga), Sydsvenskan, Metro, GP och Hytteliv (norsk). Och några fler inslag kommer i vår, vilket känns otroligt spännande.
 
Sjuksängen har jag lämnat nu, visserligen med lite fortsatta men efter Borrelian och hjärnhinneinflammationen, men det går. Det gäller bara att ta signaler och smärtor på allvar, så får man helt enkelt ta en paus på en timme emellanåt för att orka köra vidare. Varje dag är en bättre dag, och som du märker så har jag inte riktigt lust och tid att vara sjuk, hahahahha.
 
Ok, nog om egotrippar, sjuksäng och annat tjat om mig själv. Så ser det ut i mitt liv denna vecka i november. Jag vill passa på att tacka för alla krya på dig-mail och alla meddelanden på facebook som jag får. Blir så glad.
 
Jag hoppas att du får en riktigt fin vecka!
 
/ Henrick
 

Kommentarer

Livsnjutaren sa…
Så bra att du känner dig bättre nu. Förstår att det har tagit ordentligt på kropp och psyke. Grattis till det stora antalet läsare! Är inte det minsta förvånad, din blogg är så trevlig läsning, tvära kast - det gillar jag. Här är det soffläge med rosslig hals, täppt näsa och feber. Och blogging!:-) Sköt om dig./P
me and alice sa…
Tjenixen!
Så glad att du mår bättre och tycker du är fantastiskt duktig som har en fot med överallt!
Du är en stor inspiration för många av oss Henrick!

Så jordnära och härlig, är lika med många besökare!
kram Susanne
Socker,vanilj och en skvätt grädde sa…
Tur att du varit med så flitigt i olika media sammanhang. Annars kanske vi är många som inte hittat hit till din lilla hörna! Jag hittade hitt tack vare en bilaga i min lokala tidning.
Alltid lika trevligt att läsa vad du skriver om.

Ha det så bra
Kram
Jag håller med Susanne: Du är superduktig och mycket inspirerande, käre mångsysslande Henrick! Hoppas du nu får "ha hälsan", som min mormor skulle ha sagt, under nästa år, så att din ork räcker till allt du vill ta dig för!

Kram,
Helena, som för övrigt tycker att din energifrukost i dagens (16/11) inlägg ser ruskigt smarrig ut!