Alla julklappar klara på 3 timmar!

 
Idag var jag in till Göteborg igen, jag hade en tid bokad med min personal shopper på Åhléns i Nordstan. Tid är ju idag (iallafall för mig) väldigt dyrbar och när det kommer till att handla kläder så tycker jag det är vansinnigt tråkigt. Jag avskyr att springa runt och trängas för att hitta julklappar.
 
Jag bokade tidigare i år ett möte med en av Åhléns personal shoppertjejer, Jonna Berndtsson, som hjälpte mig att plocka fram en hel garderob som passade mig som handen i handsken. Så nu när det lackar mot jul så var det ju självklart att hon skulle hjälpa mig med julklapparna.
 
Tjänsten är helt kostnadsfri och tar ca 3 timmar. Varav 1 timme har du "ledigt" då hon går och shoppar för dig. Jag passade på att äta lunch och utföra några ärenden under tiden.

 
Jonna är min klippa när det kommer till shopping. Jag har inte tiden att springa flera dagar i butiker för att hitta rätt sak till alla som ska få julklappar. Efter en intervju om julklappsmottagarens intressen, storlekar och allmän info så sätter hon igång. Jag hade 5 personer som jag själv tycker är otroligt svåra att köpa till. Men hon fixade det och hon slår huvudet på spiken varje gång. Både vad gällande mina kläder som julklapparna.
 
Så medan jag tar lunch, dricker kaffe och äter pepparkakor i personalshoppingloungen så fixar hon allt.


 
Det här är bara ett urval som hon plockat ut och jag kan ju inte säga vad det blev i paketen tyvärr, då avslöjar jag ju mina julklappar.


 
Det här är något som jag verkligen rekomenderar alla som vill spara tid, eller göra en "kul grej" av sin shopping. Bokar gör man på nätet www.åhlens.se/city eller genom att gå dit och tala med personelaen på plan 2. Jag tycker bokningen på nätet är enklast.
 
Nu är mina julklappar klara, och jag har bara behövt avsätta 2 timmar av min tid och att bära hem påsen med inslagna paket. Hur bra känns inte det?

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jennica... sa…
Åhhh! Jag säger bara...åhhh!! :)

På ett sätt tycker jag att det är lite mysigt att handla julklappar. Det är ju roligt att ge. Men på ett annat sätt så vet jag ju hur det brukar bli. Jag är ute lite sent, jag känner mig stressad, jag får lite prestationsångest eftersom jag så gärna vill hitta de där superbra julklapparna. Det är varmt, trångt och lite bökigt.... Så åhhh! vad härligt att vara klar redan och kunna äta pepparkakor medan det händer! :)

Usch vilket fusk egentligen, fast innerst inne förstår jag....
Finas mammis
Vilket bra tips, hade varit något att testa om man bodde närmre.

Jag handlar mina julklappar på nätet, så smidigt och enkelt! När det väl är julskyltning är det skönt att bara gå runt och insupa atmosfären, för den är ju viktig den med!

Tack för din fina blogg, som jag besöker ofta, men dessvärre urusel på att lämna små avtryck efter mig.

Trevlig kväll!

Maria
Vilken fin blogg!
ha det fint
Tina