Advent, bloggar och blankt i skallen

 
Idag hade jag tänkt att dela med mig av lite roligt jul och adventspyssel. Men icke! Det är total idétorka och helt blankt i skallen. Jag har ju en fusklista med massor av fina tips, men även om de står på listan så ska de ju göras och fotograferas. Vilka färger, vilka modeller och andra frågor som bara är helt blankt i huvudet just nu.
 
Jag blev lite tagen på sängen igår, då biljetterna släpptes till trendföreläsningarna, vilket gör att en del biljetter ska skickas ut idag, likaså paket och en hel del annat som ska fixas innan helgen tar över. Lite extra tidspress med andra ord. Jag kanske får ta mitt pysslande i helgen istället?

 
Nu har jag suttit här på morgonen med Håkan (BIRD av Jacob Pugh på bilden) och försökt hitta inspirationen, men tyvärr. Jag har för många prejekt som snurrar och som ska vara klara idag, så vi får köra lite mer nästa vecka istället helt enkelt. Eller i helgen om jag hinner med det.
 
Jag hoppas du får en riktigt fin fredag och att du har betydligt mycket mer inspiration än vad jag har idag. Passa på att surfa runt på bloggarna som jag rekomenderar i vänstra menyn, de har en hel del jul och adventstips att ta del av!
 
Bilder: Henrick Eriksson
 
 

Kommentarer

Anonym sa…
Keep calm and carry on... :)