Vardagsrum i ständig förändring

 
Tidigare så sa jag ju att vardagsrummet hela tiden förändras efter säsong och humör, jag tänkte visa lite vad som hänt sedan i juni i år. På 5 månader.
 
Den första bilden är från början av juni,  jag flyttade in i slutet av juli. Torpet fungerade fortfarande som sommarstuga och beslutet om att lämna stan hade precis tagits. Svart och vitt är alltid basen. Sen byter jag bara textilier och hänger tavlor. Otroligt mycket möbler och prylar skulle med från stan till torpet. Så allt har fått snurra några varv här hemma.
 


Påverkad av OS London så byttes kuddarna ut i slutet av juni. ;-)) Union Jack fick ta plats i soffan. Bordet kom med från stan och jag gjorde mig redo för att flytta ut till torpet. Jag hade börjat flytta ut saker lite smått för att underlätta flytten i juli.
 
 
 
I mitten av juli var det full sommar i vardagsrummet och jag hade börjat komma mer på plats. Somrigt och ljust med blomkuddar och växter. Mitt stora plåt"G" från köket i stan flyttade in på väggen. Lampor kom in och en matta som ska värma fötterna i jul.

 
September blev det höst. Pälsplädar och höstiga grenar tillsammans med vita detaljer. Nu är det maskulina, rutiga kuddar som gäller igen..
 
Men det har gjorts om en gång till efter det. Inte så mycket, men lite förändringar i tavlor och detaljer. Det tar tid när man flyttar från stort till litet. Mycket ska hitta sin plats och jag gillar förändring. Känner jag mig själv rätt så blir det färg snart igen, så fort bladen falligt från träden och trädgården fått ett vitt täcke över sig.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Unknown sa…
Du har det så inbjudande mysigt.
Härligt med förändring med hjälp av detaljer
Verkar som ditt beslut att flytta till stugan blivit lyckat
Ha det gott i höstrusket
Kramisar
Gillar kuddarna o hela rummet ser så mysigt ut.
inspirerande :) //Pirre
Monica sa…
jättekul att se förändringen i bilder !!
Roligt att göra också, såklart. Jag gör precis samma sak hemma. Ändrar efter årstid , samt flyttar runt på alla saker , året runt. Hemmet känns mer levande och alltid nytt och spännande och då känner jag mig också så !!
Kram o ha en bra dag !!
Monica i Rom