Nu bakas det igen. Choklad och hallonmuffins till jul

 
Dags att förbereda inför jul. Nej jag är inte ute i såhär god tid, det är för ett litet projekt som jag bakar chokladmuffins med hallonglasyr. Det är ett jäkla kladd, men gott blir det! Receptet hittar du på Kråks stuga på facebook.
 
Temat är jul, jul, jul. Det har varit julafton från och till här hemma i två veckor nu. Om det fortsätter såhär så firar jag midsommar i mellandagarna.

 
Jag vet inte om det är för att jag eldar i järnspisen i köket samtidigt eller om det bara är julkänslorna som dyker upp, men det är riktigt mysigt faktiskt. Jag är ju helt ensam här i Kråks stuga. Inga hundar hemma (har ju delad vårdnad) och inga besökare. Bara jag och mina muffins. På sätt och vis riktigt skönt, då jag fortfarande är väldigt trött och har lite muskel och ledvärk kvar efter Borrelian och hjärnhinneinflammationen. Men det är inte långt kvar innan man är kärnfrisk igen. Har ju inte tid heller att vara sjuk då man är egenföretagare.
 
Snart blir det renoveringsspecial på facebook och här på  bloggen, men först när det blir 800 gilla på facebooksida, vilket inte är långt kvar.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Livsnjutaren sa…
Så duktig du är! Får man smaka?:-)
Järnspisen är underbart vacker, minns när jag själv var en stolt ägare av en sådan... lyx! Njut kvällen, bakverken, ensamheten och lugnet. Här njuter vi helt andra saker ikväll. Dry Martini blir startskottet!:-) Kram från Norge
Jennica... sa…
Usch, borrelia och hjärnhinneinflammation. Vilken pärs! Ta det lugnt och ta hand om dig, egenföretagare eller ej. ;)

Det är en fantastisk stuga du har!
// Jennica
me and alice sa…
Åh gud så gott!
Önskar jag bodde närmare och kunde knacka på för en spontanfika i din underbara stuga!
Du är en stor inspiration Henrick.
Hoppas du snart blir helt återställd.
kram Susanne
Maria sa…
Det där ser ju bara så mumsigt ut.Och mysigt också för den delen. En bra kombo :) Kram från Maria