moltazdesignshop 1 år

 
Tänk vad tiden har gått när det gäller både mig själv och moltazdesignshop. Nu fyller butiken ett år här i månadsskiftet och då sker det lite förändringar. Jag kommer göra om lite i butiken, och flera nya produktgrupper kommer att öppnas upp.
 
Bland annat belysning, köksprodukter, större inredningsdetaljer och julsaker inför julen. Lite av det som lagts upp i butiken ser du här i inlägget. Produktgrupperna öppnas i månadsskiftet oktober/november.


 
Det som kommer in är både trendriktiga saker likaväl saker som jag trivs med i min stil. Jag köper aldrig något för att det "bara ska finnas" utan det ska vara något som ligger i min egen smak och vad jag tror kommer växa inom trend eller sånt som jag själv söker efter när jag inreder hemma hos privatpersoner eller företag.
 
Jag hoppas du tittar in i butiken och strosar runt lite, få se vad du tycker. I dagens läge är inte alla kategorier öppna, men om några dagar så... Allt vartefter kommer det att fyllas på vecka för vecka med nya saker. Så håll utkik här eller i butiken.
 
PS: Från 1:a november kan man dessutom handla fram till 1:a februari för att betala sista februari (28/2-2013). Då väljer man bara Klarna julkampanj i kassan. Uppläggningsavgift 29 kr och räntefritt. Som vanligt är det ingen kostnad på vanlig faktura med 15 dagar.
 
Bilder: Henrick Eriksson
 
Inlägget är ett samarbete mellan Kråks stuga och moltazdesign, d.v.s, mig själv.

Kommentarer