Köpa tvättmaskin med torktumlare.

 
Jag skulle behöva en tvättmaskin med inbyggd torktumlare. Det är ju så att jag inte har någonstans att tvätta än, det har inte funnits tid att göra iordning något utrymme då så mycket annat har fått gå före. Som tur var har jag en god vän i närheten som jag får låna  tvättid av för tillfället, vad skulle jag göra utan såna vänner?
 
Jag ska göra iordning nere i källaren för en maskin, och av utrymmesskäl så funderar jag på en tvättmaskin med inbyggs torktumlare. Har du en sådan eller har du något tips på inköpsställe?
 
Jag har kollat runt lite på allt från Elgiganten till tretti.se och jag blir bara förvirrad av all teknisk data. Jag är praktiker som du säkert förstått, teknik är inte min starka sida såvida det inte handlar om bloggar och hemsidor som ska göras.
 
Det är en del som ska göras i källaren innan maskinen ska sättas in, såsom nytt golv, kakla en pelare och upputsning av väggarna. Men det gör man ju på några timmar.
 
Har du några inköpstips att dela med dig av?
 
 
Bild: Henrick Eriksson / Produktbild: Elgiganten

Kommentarer

Monica sa…
Halloj !!
Tyvärr har jag inget tips på inköpsställe eller modell, då jag ju bor i Italien och har köpt min här ( en candy ) för några år sedan dessutom.Däremot kan jag ju säga att jag är sååååå nöjd med att ha den här kombinerade, det bästa köp jag nånsin gjort !! Många avrådde mig,påstod att dessa var värdelösa, men jag hade inte utrymme för både tvätt o tork och hänga tvätt inomhus eller på balkongen året om ( som alla gör här och som jag också gjorde i många år, eftersom det inte fanns torktumlare här ) det var jag så gränslös trött på. Jag tycker du ska fråga om råd även bland vänner o bekanta,som kanske även vet om inköpsställen nära dig, men fråga sedan om expertråd i butiken. Om du tycker att det snurrar i huvvet av allt det tekniska ta en relaitiv enkel modell. Jag brukar alltid ta nån i mitten när det gäller sånt här. Inte den billigaste eller enklaste, men heller inte den dyraste eller krångligaste. Lagom brukar vara allra bäst. Lycka till !!
monica i Rom
Jerpa sa…
Vi har läst på via pricerunner/prisjakt sen köpt via tretti. Smidigt att beställa och betala och de ställer av den på gården.
Lisa H sa…
Jag har köpt min på Trettio.se har den i mitt badrum i sommarhuset. Var tvungen att ha en som inte var så djup . Den fungerar bra, men torkningen tar tid om man jämför mot en vanlig fristående torktumlare. Den har mkt bra centrifugering och massor med olika program.På sommaren när man hänger tvätten ute är den jättebra. Jag betalade ca 5000:- Trettio.se är jättebra att handla av lev. Fram till dörr utan kostnad + snabba.