Kontorsdag på någon timme

 
Idag blir det en hel del att göra. Jag har hamnat efter rejält efter de här två sjukveckorna. Men som egenföretagare är det ju bara att bita ihop och köra på. Men det känns också bra att kunna ta någon/några timmar vid datorn varje dag.
 
Kontoret fick ju flytta från hallen tidigare i veckan, det blev en större plats att kunna sitta vid. Dessutom en utsikt över baksidans trädgård. Bonus kan man säga.

 
Idag ska det göras mycket administrativt som ligger efter, trökgöra, sedan sätta mig med bilder, bilder och bilder som ska fixas och skickas iväg. Vi får se hur mycket mitt huvud fixar idag.
 
Hjärnhinneinflammationen börjar läka ut (tror jag), då den fantastiska huvudvärken börjat ge sig. Befriande kan man minst sagt säga. Älskar ju att jobba, vilket jag nu inte kunnat göra på ett tag, men det blir 1-3 timmars arbete per dag som sedan kan trappas upp vart efter skallen tillåter.
Jag har kanonhjälp för tillfället som hjälper mig med webshop, texter m.m. då det är lite knepigt för mig att hantera för tillfället.

 
Som du ser så är det lika färgglatt på kontoret som resten av huset. Svart, vitt och trä. Men det finns en tanke bakom det. Både att jag ska kunna tänka fritt när jag gör inredningsuppdrag och för att det håller tankarna lugna. Inga färgstormar här inte och inget som påverkar mig färgmässigt.
 
Det är lättare för mig att se kundens behov och betydligt lättare att färgsätta ytor. Nu väntar jag på att dimman ska lätta, så jag kan ta en promenad bort till fårgården som ligger här bredvid mig. En kort och skön promenad till postlådan.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer