Kontoret som blev garderob

 
Det är bara att inse, jag har inte plats för allt i mitt lilla torp. Kontoret behöver betydligt mycket mer plats än jag trott, garderoben likaså. Vad göra??? .
 
De fick byta plats helt enkelt. Jag börjar tillfriskna, sakta men säkert, och betydligt mer energi än tidigare och en fantastisk hantlangare (min mor) så gjordes jobbet på en timme. Med några enkla grepp sattes ett garderobssystem (IKEAs Anton) ihop och fick ta platsen där skrivbordet stod. För att få extra mycket plats så använder jag stålgaljar, då de är tunnare och lika effektiva som trägaljar.
 
På så sätt får strykbräda, resväskor och annat plats. Resväskan åkte upp på väggen på en krok.

 
Det här var kontoret innan, så en sån totalrokad har ju inte skett, förutom att skrivare, hurtsar och annat som var placerat bakom draperiet har flyttats, precis som skrivbordet.
 
Nu ska det upp ett draperi till då man kan dela dessa på mitten och så är det klart.
Hur det blev på kontoret? Kommer snart bilder på det.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Riktigt smart, praktiskt och snyggt!

/Isabel G