Höstduka med naturen

 
Att ta in naturen till det dukade bordet är ett billigt och effektivt sätt att få det mysigt i höst. Idag på Designporten kan du ta del av en dukning jag gjort för att skapa lite höstmys.
 
Bara för man gör en höstdukning betyder det ju inte att man måste göra allt murrigt och mörkt. Jag gillar kombinera ljust och mörkt, kontraster och färger för att skapa lite dramatik på bordet.
 
Med hjälp av grenar, växter och frukter har jag dukat upp för några vänner. Här har en japansk lönn fått offra en kvist, då den har en sån fantastisk färg och blandställningar. För att se hela dukningen och se hur jag gjort kan du besöka Designporten, där du hittar fler bilder och inspiration.
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Livsnjutaren sa…
Höstmys var bara förnamnet, tycker jag! Vilket härligt bord. Tänk att få slå sig ned där och äta och dricka gott i goda vänners lag! DET är livskvalitet, det. Tror förresten nästan inte att det är sant...Har jag funnit vägen fram till en manlig bloggare?!? Trodde nästan inte sådana fanns här i bloggvärlden... DIG måste jag följa! Ha en strålande söndag! /P
Anna sa…
Snyggt!