Har du en blogg du vill visa upp? Lägg till den här!
Kommentarer

En av mina favoriter är http://awomanalifeablog.blogspot.se/. Snygga bilder och just nu mest mode men det brukar vara en del inredning oxå. De andra jag läser lär hamna här ändå. Tror att du läser samtliga själv.

Jag vet inte om min egna blogg platsar här. Kanske för mycket mat?;)

/ Emma
Mat är alltid välkommet!! Bara att posta upp din blogg! / Henrick
Fint initiativ. Välkomna in till mig och tack för möjligheten till lite länkkärlek!
Super trevligt! Tack!
Lisa sa…
Tack så mycket för denna möjligheten :)
Mvh Lisa
Pella sa…
Toppenidé! :)
Jag har en liten bloggutmaning hos mig - lägg upp din inredningsönskelista (eller snarare drömskelista...) med inredning stort och smått som väcker ha-begär just nu. Kika gärna in! Trevlig söndagkväll! Kram
Min blogg är varken stor eller känd, men jag skriver gärna om inredning och uppdaterar nån gång om dagen i alla fall:)
Vilket trevligt initiativ! Tack!
Anonym sa…
Vilket bra initiativ! Välkomnen in till mig också!
Kram alla
Fröknarnas sa…
Tack för möjligheten att lägga upp en länk och så trevligt att få tips om lite "nya" bloggar. Välkommen in till Fröknarna!
Vilken toppenidé! Skulle bli såå tacksam och glad om man fick platsa på denna lista.
Välkommen Hem till mig!
Kram, Judita
Annie sa…
Vilket bra initiativ! Jag har lagt till min blogg, Tack för bloggkärleken, Ha en fin kväll
/Annie
Oj oj, kul med lite nya bloggar!!! Ha de!
Unknown sa…
Toppen idé :))
Kom gärna in o kika hos mig om du gillar inredning, pasteller, mat , bak o familjeliv :)
Välkommen
Maria sa…
Så kul ide tänk så mycket fina och bra bloggar det finns. Skall bli så roligt att snurra runt i Blogglandia. Önskar dig en fin vecka. Välkommen in till min Hörna
Ullevidsdal sa…
Kul idé!
Jag började blogga under vår husprojektering och då under bloggen: http://langborgsullevidal.blogspot.com för de som är husbygge intresserade.
Min nuvarande blogg handlar om livet i ett sprillans nytt, egenritat hus. Lite trädgårdinlägg och på senaste tiden en del från min utbildning på Linköpings universitet, Slöjd, hantverk och formgivning. Där vi får möjlighet att utveckla våra hantverks och formgivningskunskaper för att efter avslutad utbildning bli egna eller anställas som ex. formgivare eller hantverkare eller kort o gott, kulturarbetare.

Kram Helene
Johanna sa…
Vilken fin grej, kan inte annat än att hålla med om att detta var en bra idé. Ha en bra vecka!
Anonym sa…
Lovely! Jag passar på att lägga upp min egen blogg. Jag är formgivare som designar bruksföremål med en historia att berätta. Jag ställer ut för tredje gången på Formex i januari och det senaste året sedan jag startade upp mitt företag och lämnade reklambyråbranschen för att förverkliga en dröm – har varit ett fantastiskt år! Jag skriver om saker som inspirerar mig, om min resa med att designa, producera och sälja in mina kollektioner och ett å annat ord på dialekt! Välkomna : )
Anna sa…
Men vilken rolig idé! Ska kika igenom listan och hoppas på att hitta många nya spännande bloggar!

Själv bloggar jag om renovering och inredning av en gammal folkskola på Gotland!
Tack för ett bra initiativ, hoppas att du tycker att min blogg platsar här:))
Jag vill inspirera andra till eget skapande med färg, tapeter, växter, lite recept och annat pyssel.
Jag gör inlägg varje dag, en vuxen dotter hjälpte mig starta bloggen våren 2009.
Annehem sa…
Super trevlig idé!
Tack för möjligheten att få presentera sin blogg här.

Trevlig kväll!
Härligt initiativ! Tack på förhand om jag får möjlighet att vara med på listan. Antar att du kollar upp att det är seriöst först.
Mvh Sussie
Nu har jag lagt till länken till min blogg här, tack för det!

Madde
Tack! Jag vill gärna vara med. Kul!
julia sa…
Låter kul! Är gärna med.
Ulla sa…
Trevligt, bra idé det där.