Fredagsmys, styling, kurs och trend

 
Veckan som gått har varit full med jobb av diverse modell. Allt från föreläsningsjobb som sätts ihop, till tapetsering och fotografering. Just nu förberedar jag mig både för en kurs jag ska hålla i Stockholm, i november, samtidigt som jag fotograferar som en galning för webshopen.
 
Man är i full gång igen med andra ord, även om jag inte är riktigt frisk än i kroppen, efter Borrelian och hjärnhinneinflammationen. Men vem har tid att tänka på det när man är frilans? Men det underlättar ju rejält när man har ett kul jobb.
 
Snart är det dags att åka på stylingjobb igen, bara runt 10 dagar kvar, så det gäller att jag planerar in i det sista och förbereder alla andra jobb som ska göras innan det bär iväg. Det är ju alltid tajt med tid när man är ute på såna jobb, så man vill ha så mcket som möjligt klart innan man reser.
 
När jag kommer hem så blir det till att sadla om i kostymen, då jag ska till Stockholm för att hålla en kurs i färg och trend. Det är en endagarskurs som pågår i 7,5 timmar, så det krävs enhel del förberedelser med andra ord.
 
Jag hoppas du får en rikitgt fin fredag, och vill du se mer av renoveringsprojekten som varit i huset, så kan du besöka Kråks stuga på facebook, där det idag blir sovrummet.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer