Fika med Jacob Pugh

 
Jag är ju galen i fåglar i alla dess former, speciellt inom inredning och trädgård. Nu har jag en fikastund med Jacob Pughs fågel BIRD. En handgjord fågel i valnöt med orange lack på bröstet. (Dom ju i allt från vitt till blått så det är ju bara att ta fram en färg som kan kännas bra den dagen.)
 
Sen jag tog in dessa i butiken så har det varit en hel del små fåglar som gått till vårat grannland Norge. Populärast har det varit bokträ, medan i Sverige valnöt. Till kaffet blev det en pralinmed chili. Det var en av några praliner som kom i ett krya-på-dig brev från Charlotte Frey Svidén (jobbar på Family Living) härom dagen. Så otroligt kul att få ett sånt brev när man mår som sämst.

 
Nu ska det fixas lite här hemma i stugan, det kommer hem så mycket saker till webshopen så det är galet. Jag kommer utöka sortimenten med både belysning, kök, julsaker och annat, så det är mycket som ska in och få plats på liten yta. Ja, jag har allt i shoppen hemma. Ja, jag vet att jag är galen. Förändringarnas tid med andra ord.
 
Förbereder mig mentalt för detta med en god kopp kaffe, en fin pralin och en glad pippi.
 
Bilder: Henrick Eriksson
 
Ett samarbete med moltazdesignshop och kråks stuga. D.v.s. mig själv.
 

Kommentarer

Jennica... sa…
Helt rätt! Man ska göra det mysigt för sig själv i varadagen! Det måste ju vara det som kallas vardagslyx... :)