Får får får?

 
Här är en av mina grannar, vad han heter har jag ingen aning om, men han är söt. Han går här bredvid med några av sina kompisar. Så man kan hämta posten och kolla in fåren på samma gång, som idag.
 
Han och hans kompisar tillhör Töllås fårgård som ligger precis här vid mig. Ett kanonställe om du har vägarna förbi. Kött, skinn, marmelader, saft och annat smått och gottt. Allt är tillverkat ekologiskt på gården.

 
Det här är en sådan kontrast till det jag levde i för 3 månader sedan, innan beslutet om flytten till landet togs. Nu är det mer att kommer det en bil på vägen så reagerar jag. Vem kommer, vart ska den? Det är ju inte riktigt Göteborg, om man säger så.
 
Lugnet, djuren (får, kor och hästar och fästingar) och naturen är något som verkligen påverkar mig positivt på alla sätt. Nu bor jag i mitt lilla torp, på en ö i Bohuslän. Känns surrealistiskt och bra.
 
Bild: Henrick Eriksson
 
 

Kommentarer

Monica sa…
Härlig bild !!
Önskar jag hade såna härliga grannar !!
Jag är så glad att jag hittat din blogg. Precis en sådan jag skulle velat skriva själv,men liksom aldrig fick till det. En lagom blandad kompott av allt.Den här typen har fattats mig i bloggvärlden,där det känns som om allt är enkelriktat, antingen kändisbloggar,eller mode,eller design,eller familjen eller ego-boostat. Ja,du förstår.Mycket känns som köpa,köpa,köpa,vilket kan kännas stressigt. Även om bloggen är ett jobb och inkomstkälla tycker jag det är stressigt att läsa om det blir alltför tydligt att varenda rad är money,money,money,jag menar tidningar finns ju redan,eller hur ?!
Hur som, lycka till med tillfriskandet och tack för en uberhärlig blogg !!
Monica i Rom