Ett pass till Arlanda Airport

 
Idag ramlade en inbjudan in i brevlådan. Snyggaste och roligaste i år tycker jag. Det är dags för Clarion Hotel Arlanda Airport att ha pressvisning infö invigningen. Själva hotellet har invigning den 1:a november. Närmare bestämt den 24:e oktober. När man har passerat Arlanda så ser man hotellet vid utrikes. Stort och byggt i en snygg sväng.
 
Hotellet har 414 rum och 44 mötesrum (vilket kan behövas på ett sånt hotell) coh en restaurang som tar 450 personer. Förutom det är hotellet utrustat med skybar, takpool och bankettsal.
 
Inbjudan är utformat som ett pass, i svart och guld.
 
 
Jag är ju ett hotellfreak, vilket du säkert sett här på bloggen. Vilket brukar resultera i en del inbjudningar på hotellvisningar. Jag kommer nog inte att åka upp, då jag har en hel del jobb som måste vara klart runt de dagarna, men vi får se.
 
Bakom inbjudan står Micael Bindefeld AB och som sagt tycker jag den är riktigt rolig och snygg.
 
Bildr: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Så snyggt! Säg till om du vill ha en trevlig bloggläsare som åker i ditt ställe. Jag kan offra mig :).
/Elna