Blått är flott.

 
Nu är det sista svängen på Hortensiorna. Jag trodde det var över redan förra veckan men det dök upp några som jag missat. De fick följa med in och byta plats med de gamla.
 
Den blev precis som den förra i både antal och storlek på blomklasarna. Folk kommer väl att tro att det är plastblommor när de står så länge. Hemligheten är ju att ha lite ättika i vattnet, då håller de lite extra. (Om man inte har att byta ut som i det här fallet)
 
Lunchen får matchas med ljusblå tallrikar idag.

 
Igår så gjorde jag om i köket igen, vilket du snart kommer få se. Ny belysning och bort med hyllor och annat tjaf som var praktiskt men rätt störande. Det är såhär jag håller på, månad efter månad. Byter ut, flyttar runt och ändrar färger. En del skulle kalla mig totalt skvatt galen, jag säger bara att jag är kreativ så brukar det räcka, hahahaha.
 
Ha en riktigt fin måndag!
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

jag köper en himla massa snitthortensia just nu. De senaste jag köpte har stått i två veckor i morgon och är fortfarande superfina! Det enda jag har gjort är att jag snittat om de 2 ggr / vecka och bytt vatten ofta.

Jag var och skulle köpa blåa i fredags men de gick inte att få tag på. Så nu blir jag väldigt avis när jag ser dina fina!;/

Nu måste vi ses snart!!!

Kramar!
Livsnjutaren sa…
Ättika? Allright!:-) DET ska jag lägga på minnet. Hortensior är så otroligt vackra. Jag kostade på mig en rosa "bakelse" förra veckan och den står lika fint nu efter helgens vistelse i Stockholm. Önskar också jag hade möjligheten att gå ut i trädgården och plocka in sådana skönheter. Önskar dig och de dina en fortsatt fin måndag!/P