Torparlivet på Kråks stuga i Skåne

 
Sedan igår har många hört av sig, speciellt från Skåneland. Ett reportage om huset har gått ut över hela södra Sverige. Som vanligt är det riktigt kul. En fd. arbetskollega skickade mig en bild på hur det ser ut i tidningen. Vilken tidning det är vet jag dock inte ännu, då det verkar vara flera lokaltidningar samt i en tidningsbilaga som heter Inspiration. Riktigt kul.
 
Det har ju varit några magasin och tidningar som gjort reportage från huset och det kommer några till framöver med lite olika inrikningar. Har du sett vilken tidning den är med i får du gärna hojta till, då jag gärna vill få tag i någon kopia. Reportaget är skrivet av Stina Lodén på Hejdoris.
 
Jag blir så glad att så många följer med mig på mitt liv på landet, både här och på facebook. Jag visste inte Kråks stuga skulle bli så populärt som det blivit. Jag blir ödmjuk som attans. Tack för du läser och vill dela mina tankar, bilder och funderingar.
 
Bild: Daniel Frohm

Kommentarer

Kråks Stuga ska följas fortsättningsvis, smakfullt ser jag!!! Och de där stolarna nedan gillade jag med. Mycket... Mari.
smile sa…
Hej! Och jag var en av dem som läste om dig i tidningen imorse. Nu ska jag surfa runt på din blogg. Inspirerande bilder i reportaget.

Fortsatt trevlig helg! :-)
Elin sa…
Hej,
jag läste detta reportage i Helsingborgs Dagblad/Nordvästra Skånes tidningar (www.hd.se).
Snyggt och inspirerande.

Lycka till med artikeljakten.

/Elin
Zigsputnik sa…
Jag upptäckte också bloggen via Sydsvenskan, I like :)