Söndag och jag är kvar.

Jag är kvar. Det tar tid. En vecka har snart gått och idag har vi förhoppningsvis en diagnos. Det verkar vara borrelia och hjärnhinneinflammation som ställer till det.

Igår var det full provtagning igen som jag hoppas kan ge lite mer svar idag. Som tur var har jag både vänner och släkt som backar upp mig, både praktiskt och med att hålla humöret uppe. Det sistnämnda är inte så lätt när man ligger ensam på ett rum så länge. Hur positiv jag än är annars.

Nu är det bara att vänta och se vad som händer, och om jag får en diagnos idag. Jag håller tummarna allt jag kan. Som jag skrev förut så har jag inte tillgång till datorer, tv och annan media, så det blir inte så mycket bloggande och liknande, men hoppas du har överseende med det ett tag. Det gäller även Facebook. Nu blir det vila igen då återkommer jag när det finns nya krafter. Du får en bild på de snygga stolarna på avdelningen så länge.
Ha en fin söndag.

Mobilbild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Lisa sa…
Åååå, vad jobbigt du har det, hoppas du snart får en "bra" diagnos och snart får komma hem pigg o frisk.
Kram Lisa
Anonym sa…
Åh du måste ha sjukt tråkigt på sjukhuset. Vet hur tråkigt det kan vara och mellan provtagningar så bara väntar och väntar man. Hoppas att du har med dig en bra bok i alla fall om du nu orkar läsa, vet inte om man gör det med hjärnhinneinflammation, som jag för övrigt hoppas att du inte har. Och skulle det vara det så hoppas jag att doktorerna hittar ett sätt så du blir frisk snart!! God bedring fra en svenska i Norge