Snart dags för renoveringsbilder före och efter


Nu är det inte långt kvar till det blir renoverings special här på bloggen och på facebook. Jag har ju lovat det när det är 800 gilla på facebooksidan. Det kommer handla om hur huset såg ut när jag köpte det och hur det förändrats genom åren. Väggar som rivits, golv som lagts och annat som bytts ut eller tagits fram.

När man börjar titt på hur mycket som jag gjort blir jag näst intill förvånad över hur mycket som gjorts under kort tid. Även om jag aldrig stressat fram något eller haft några "jag-måste-bli-klar"-tankar så har det flytit på bra.

Givetvis sker det en ständig förändring av rum och utrymmen, men allt börjar komma på plats nu, vilket känns skönt, då jag ändå lämnat stan för att bo här. Det har gått 2 månader nu sedan flytten till landet och mycket är kvar att lösas, såsom tvättmaskin, lagerutrymmen och andra praktiska och nödvändiga saker. Mer om det vid 800 gilla.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer