Snabbt in, snabbt ut.

Det var vad jag trodde. Jag är kvar på akutmedicin sedan i måndags, vilket du kanske förstått då det inte kommer några inlägg på blogg och Facebook.

Jag hoppas att jag får åka hem i morgon eller på lördag. Det blev verkligen inte som jag tänkt mig. Inga datorer mer än via min mobil, vilket gör att allt stannar för mig arbetsmässigt. Även om jag får dåligt samvete över både webshop och blogg, kan inget göra just nu. Det är nog lika bra det trots allt. Det är tillfälligt stop helt enkelt.

Jag är scannad, röntgad, testad på alla möjliga sätt, med allt från kopplingar på hjärnan till ryggmärgsprover, men kan inte få någon diagnos än. Förhoppningsvis kan de säga något i morgon.

Måste tillägga att de team som jobbar på akutmedicin på NÄL, Trollhättan, är värda din vikt i guld. De gör allt verkligen för att man ska må bra och för att de ska kunna tala om vad som är fel med mig. Fantastiska människor som arbetar här.

Jag ville bara meddela lite status och säga att det tar lite tid för mig att komma tillbaka, men tillbaka kommer jag! Med eller utan diagnos.

Ha en bra vecka!

Mobilbild: Henrick Eriksson

Kommentarer

men åh vad trist ...hoppas du blir fortsatt väl omhändertagen och få reda på vad det är....Under tiden finns vi kvar här och väntar på dina inspirerande inlägg när de sen kommer ...*Ler

Pernilla På Piazzan
Tråkigt... men du kryar absolut på dig när de vet vad som är felet! De är duktiga och guld värda flera gånger om.
Kram

Ps. Förresten... kliar det inte i inredningsfingrarna när du vistas i sjukhusmiljön. Inte så inspirerande inredning där inte! ;)
Syster sa…
Hej!

Såg din fina lapp på jobbet! Vi blev jätteglada allihopa, sådant värmer i dessa tider (nerdragningar osv).
Hoppas du mår bättre och att vi slipper se dig på avdelningen igen ;-)! Hihi!

// En utav systrarna på Mava NÄL