Måndag morgon med telefonförsäljare

 
Jag är fortfarande bortrest. Jag önskar bara att jag kunde stänga av telefonen helt. Telefonförsäljarna ringer som besatta från tidig morgon till sen kväll. Tröttsamt. De borde ju inse att telefonförsäljningen är ett snart avdankat media. Eller har jag fel? Ett störande moment från morgon till kväll, alla dagar i veckan. Speciellt när samma personer ringer fler gånger, flera dagar på rad. Och nej, jag vill inte ha en ny dator gratis som bara behöver ett abonnemang för 299 kr i månaden. Gratis?
 
Nu på morgonen blev det en tidig start med en god frukost. Turkisk yogurt, honung och valnötter blev räddningen från ren irritation. Varför ringer man innan ordinarie arbetstid, eller på helger och sena kvällar? Man lär ju inte sälja något direkt? Eller?
 
 
Inte meningen att vara negativ, men min telefon vill jag ju ha till nödvändigare saker. Så som kunder, vänner och om något skulle händer. Därför vill jag inte bara stänga av den. Anmäld till NIX, för att slippa telefonförsäljningen, men är ju företagare också, vilket då ställer till det.
 
Idag blir det bara att koppla av i solen. God mat och en bok i handen.Ingen telefon heller. Det får bli så helt enkelt. Jag hoppas du får en riktigt fin dag!
 
Bilder: Henrick Eriksson
 
 

Kommentarer

smile sa…
Håller med dig! Som småbarnsfamilj blir man tokig när de ringer a) antingen mitt i maten eller b) mitt i nattningen.

Men jag avundas inte deras jobb...

Är på jakt efter den perfekta turkiska yoghurten. Vilken rekommenderar du?
Här nere i Turkiet är det utan minsta tvekan Szüme. En riktigt krämig yogurt som påminner starkt om den vi kan köpa hemma i burk på 1 liter. / Henrick
Hoppas du har det riktigt gott i värmen!

STOR kram!
ps. säkert senast i världen men uppdaterade din länk nu till nya adressen!