DIY - En present som växer

 
Vad ger man till någon som har det mesta? Igår var jag på 50 årsfest i Göteborg. Jag hade ingen aning om vad jag skulle hitta på innan jag fick reda på att hon önskade sig bärträd/buskar till sin trädgård på landet. Av mig fick hon en krusbärsbuske.
 
Det är ju inte så vansinnigt kul att bara slänga fram en buske på bordet, så jag gjorde det lite roligare med hjälp av små labels.
 
 
På adresslapparna har jag skrivit  recept på allt från krusbärsmarmelad till krusbärssaft. En lapp med namnet på vilken sorts buske det är, och en annan lapp med lite historia om krusbärsbuskens intåg i Sverige. 

 
Det gör den lite roligare tycker jag. Sedan en svart blomsterpinne med en grattishälsning. Runt krukan snodde jag sedan brunt papper och grovt snöre. Nu hoppas jag att den växer utav bara den och att hon får massor av bär.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Vilken fin present. Bra ide med dom olika adresslapparna, mer personligt också.
Linda sa…
Vilken fantastiskt rolig present!!! Vad glad hon måste ha blivit!
.charlotta sa…
Håller med ovanstående, vilken kul idé! Och du lade ju verkligen ner själ i det hela genom att skriva recept och dylikt.

Bra idé och presenttips!
Anna sa…
Vilken bra idé!
Härlig blogg! Återkommer gärna!