Dags att åka igen

 
Idag packar jag väskan igen för att bege mig ut på resande fot igen.I morgon är det Turkiet, i en kombination jobb och lite ledigt. Jag brukar ju aldrig vara ledig när jag åker utomlands, men den här gången blir det 4 dagar ledigt. Och oj vad jag behöver det just nu. Räknade ut att det inte varit så mycket ledigt senaste året, varken i veckorna eller på helgerna. Så det här känns riktigt bra.
 
Butiken, moltazdesignshop, är öppen som vanligt, men jag kan ju inte packa och leverera varor under tiden, så därför är det fraktfritt på alla ordrar som läggs fram till den 19:e september, och leverans sker den 21 september. (Någon kompensation ska det ju vara ;-))
 
Men det blir ju inte tyst här eller på facebook för jag är borta, några mindre inlägg kanske, men det kanske blir lite mer turkisk design och grönska.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Dr Grane sa…
Vad härligt det låter. Ska själv åka till Turkiet i oktober. Blir första gången för mig. Hoppas hitta något fint att köpa med hem!
Anonym sa…
Ha en fin resa!

Anette Meg Carlsson