91 dagar kvar

 
Idag insåg jag att tiden verkligen rusar iväg. 91 dagar till julafton. Det innebär att mycket ska förberedas med bilder och inköp till bland annat butiken.
 
Det är ju så tråkigt väder idag så det passar nog bra att ta in granen, sätta upp julstjärnor och plocka fram julen. Förra sommaren, när det skulle göras julbilder för en tidning, stod min granne och tittade på mig genom fönstret. Han förstod nog inte riktigt varför jag pyntade och satte upp granen i juli.

 
Jag ska ta tag i detta idag så jag kan få några enstaka bilder, sen ska jag ta en söndagsledighet. Det blir en full vecka nästa vecka med massor av bestyr, så man kanske ska njuta lite av att julen kommer in i torpet? Får se det som ett genrep helt enkelt.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Karin sa…
Sötnos ! Jul nu.... ja jag har glögg om du saknar... ;) kommer den att va på besök lr har du den till jul nu...? klart coolt i alla fall med jul, jag e ju lite av en jul nörd. Vet en som e tokigare än jag.
Tant Grön sa…
Jamen god jul i stugan!Ska jag skicka flickan som säljer jultidningar till dig? Själv har jag plockat sju sorters blommor, för att få någon sorts lätt desperat trädgårdsinspiration...