Trädgårdssöndag - Duscha ute


Nu är den på plats, uteduschen. Jag tycker det är lite vardagslyx att få ta en dusch utomhus efter man klippt gräset en varm sommardag. För dig som följer Kråk´s Stuga på facebook så har du redan sett den, då jag visade den en timme efter jag monterat den på väggen.


Tillverkad i koppar och flera delar som monteras ihop. Helt ok kvalité, men inte riktigt tät i gängorna. Det fick läggas till lite extra packningar och tätningsmateriel för att det skulle fungera som det skulle.


Men jag är nöjd som attans med att fått upp den på altanen. Den är gjord för att sätta fristående i trädgården, men jag vill inte ha gräs och annat då jag blivit blöt om fötterna.


Liten kran längst ner för att skölja av fötter eller ta vatten till blommorna. Den här höll på att dra mig till vansinne, då den är felgängad och inte går att dra åt som den ska. Här krävdes en hel del jobb för att få den tät. Men den fungerar nu iallafall och jag är nöjd. Kanske huvudsaken det.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Vardagslyx på alldeles lagom nivå.