Reportage med tårta som bonus

 
Idag hade jag som sagt besök i torpet, då ett reportage skulle göras. Det var en hel del bilder som togs och bonus var att en tårta skulle göras. Frida satte ihop en god sommartårta. Hon kan sin sak när det gäller goda tårtor kan jag säga. Garneringen stod jag för, skönt jobb jag fick, inte så svårt med såna fina bär! Blir ju också fint med att de ligger lite huller och buller. Det ska inte vara så perfekt, det är det som ger en skön sommarkänsla.

 
En marängtårta fylld med marssansås, grädde och bär. Visst blev den fin. Var ju tvungen att ta fram kameran för att del med mig av det goda!

 
Med två bloggare och en fotograf i samma stuga kan jag säga att det togs en hel del bilder, både privata, reportagebilder och instagram. Blev riktigt full i skratt över att vi hade fullt upp med kameror, telefoner och ipads.
 
Jag är jättenöjd med dagen och jag hoppas att de är det också. Det är ju en otrolig bonus att både få besök och tårta samma dag, utan att behöva fylla år.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer