Nytt från Le Creuset

 
Jag har en gryta från Le Creuset som jag använder till nästan allt, då den ger en riktigt bra stekyta och fördelar värmen bra i hela grutan. Den är snyggt turkos men sticker ut lite för mycket i köket, då jag gillar att ha alla pannor m.m. framme.
 
En nyhet i höst är Muskot, som finns i bl.a. en gryta med en skön beige färg.

 
De här är minigrytor som man kan servera portioner i. Dessa ska upp på önskelistan direkt då jag gör mycket tapas och gillar att servera portioner i stekkärl på middagar. Den färgen jag har på den stora grytan är den du ser näst längst bort i bilden.
 
Det är ju kul med färg, men nu får jag ta mig en närmare titt på den nya färgen muskot då den skulle passa bättre här hemma färgmässigt.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Johanna sa…
Den nya färgen är så snygg, jag har fortfarande inte bestämt mig för vilken färg jag vill ha. Men nu lutar det nog åt denna nya:)
Anonym sa…
Snygga!

anette carlsson