Ny stil i vardagsrummet inför hösten

 
Igår så skiftade jag textilier i vardagsrummet för att få lite myskänsla och ta in hösten i rummet. På bilden ser du hur det såg ut nu under sommaren och bildena nedanför är hur jag ändrat om. Färgskalan är fadd och jag vill inte blanda in för mycket färg på de små ytorna. Istället kommer blommorna på bordet få ändra utseende efter säsong.

 
Naturfärger i kombination med vitt och svart. Torkade grenar och glas för att göra det lite lättare. När man tar in pälsar (plädarna) blir det genast lite tyngre, likaså när man lägger till de rutiga ullkuddarna i soffan.

 
Det gröna piggar upp i buketten på bordet. det blir till att köpa färska snittblommor i vinter, och inte mig emot. en bukett lyfter ett helt rum.

 
Extra fällar på golvet framför braskaminen, så hundarna kan koppla av och mysa till det lite. Skönt med varmt under fötterna också då golven kan bli lite dragiga och kalla i det gamla torpet.
 
Nu har jag rustat vardagsrummet inför mörka och kalla höstkvällar. Få se vad som händer mot vintern och julen, om det byts ut igen.
 
Vill du veta vart man hittar liknande textilier m.m. så hittar du det här;
 
 
Matta 1 499 kr Rum Interiör, Lampa Globen Lighning 1 195 kr Inred, Vardagsrumsbord Artwood, Pläd i päls Ceannis, rutiga kuddar moltazdesignshop, tavla Olunda 399 kr Ikea, Korg Åsunden 399 kr Ikea
 
 
Bilder: Henrick Eriksson / repektive företag ovan i kollage

Kommentarer

azalean sa…
Du har gjort de igen!!! jag menar tjusigt....allt inspirerande, fast vem vill vara en härmekråka? Men man kan ju låtsas att man ALDRIG sett de någon annanstans!! Du skall veta att dina facebook-inlägg och bloggande är såååååå roligt att följa.
/Kram Anita B.
Maria sa…
Så otroligt mysigt. Och att du tänker på hundarnas mys det gillar jag :)
Johanna sa…
Så snyggt! Man känner verkligen för att göra om nu på hösten. Men det finns ju små knep man bara kan piffa lite med.
Johanna sa…
Så snyggt! Man känner verkligen för att göra om nu på hösten. Men det finns ju små knep man bara kan piffa lite med.
Anonym sa…
Oj oj så snyggt!
Fick precis dessa vibbar när jag igår var inne på Hemtx och såg härliga naturfärgen mot svart och vitt.
Du är så rätt på!
Får nog inhandla lite av alla snygga textilier hösten kommer med!
Bra jobbat.