Makeover efter säsong

 
Idag ska vardagsrummet få en makeover i form av nya textilier och färger. Innan jag börjar med det så måste jag ta fram färgerna jag vill ha för att få rätt känsla och textur.
 
Jag byter alltid ut lite efter säsong, då jag tycker det är roligt och att det kan ge en varmare och mysigare känsla nu till hösten och vintern. Det är ju inte så svårt med tanke på att jag har samma bas i alla rum, d.v.s. svart och vitt och trä. När man har ett litet utrymme så gäller det att använda få färger och då samma färgskala i alla rummen, då blir känns det inte trångt eller rörigt.

 
De ljusa pastellerna och blomkuddarna gör att det känns somrigt och lätt. Nu vill jag ha mer tyngd och få en känsla av att man bara vill kura ner sig med en bok framför brasan. Även belysningen ska ses över, då det är lika viktigt som övrig inredning.

 
Det här ska jag fixa senare idag, då jag har ett annat skiss/inredningsjobb att färdigställa under dagen. Efter det är det dags att slå sig ner vid skissbordet för att ta fram vad jag vill ha och vad jag vill uppnå. Förhoppningsvis har jag det mesta hemma i skåpen, men det återstår att se.
 
Byter du ut textilier och inredning efter säsong?
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Vilka härliga mint färgade kuddar:) jag är kudd narkoman och kan inte få nog. Själv föredrar jag ljust hemma året runt då det är så sjukt mörkt i Sverige på vintern.

Ha de gött

LOVE Maria på inredningsvis