Formex nästa vecka


Nästa vecka är det dags för Formex igen. Jag har ju tidigare gett lite olika rapporter över Formex , både ris och ros, och i år får vi se hur det blir. Jag har inte bestämt mig ännu om jag ska åka upp. Det är ju så att höstens mässor alltid har mer att ge tycker jag, det känns som om många företag "slappar" lite på våren för att lägga krutet på hösten. Det har ju en hel del med försäljning att göra också då hösten är en köpstark period och vi börjar fixa mer hemma och myser till det med nya inredningsdetaljer.

Jag väntar på ett besked från ett företag, vilket antagligen kommer att vara avgörande för att jag åker upp. Pressinbjudningarna haglar tätt och är det så att jag åker upp så blir det mycket att beta igenom och se. Jag har ju mina favoritavdelningar i mässhallarna, där jag tycker man kan se många tendenser inom trenderna och upptäcka många nya och unga formgivare.

Det är ju dock 10 dagar kvar och jag har tid att fundera över vad jag vill. Men det löser sig alltid. Det är ju otroligt roligt att möta många andra bloggare under samma tak, så det går jag ju miste om om jag inte åker. Det har varit mycket ett period för mig personligen och jag börjar hitta till rätta här ute i stugan, så jag skulle behöva ha en period i lite lugnare takt. Men, men, jag vet ju hur jag är, kan inte vara lugnt i 5 minuter så jag ska snegla lite på presskortet igen innan jag tar beslutet.

Kommentarer

Wilma sa…
Samma tankegångar som dig. Värt det eller inte värt det? Jag vill ha inspiration, men inte bli matad med samsamma och vara urlakad trasa efteråt. Tunn lina att balansera på ;)