Formex del 2 - tre intressanta sakerInnan du får min totala rapport över Formex, ska du få se några av de sakerna som blev mina favoriter på årets mässa. Det finns en sak till som jag tycker var ett lyft, men den får du senare.

Först ut är Genses bestick Dorothea. Helt svart och riktigt läckert. Här dukat med svart, svart, svart. Ruskigt snyggt bestick.


Snyggaste på porslin/keramiksidan var Kristina Starck. Rena och fina linjer i både kanna och mugg. Som accentfärger fungerade assietter i gult, brunt och svart, vilket även gick runt i locken på kannorna. Fint, fint, fint!


YoungDesigners hittade jag MatildaDominique. Tapeter i det jag tycker både känns riktigt hett och som visar bra mönsterkänsla. Tapeten är skapade genom tuschstreck som sedan förstorats upp. Man kan se där penseln lyfts och satts ner. snyggt, hantverkskänsla och en flirt med kommande trender. Bra jobbat!

Mer kommer så håll ut!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer