En god fredagssmorgon med aprikoser.


Fredagssmorgon med en god frukost. Uppe tidigt och jag har lagt ner lite extra kraft på att få en bra start på dagen. Idag kommer Frida på Trendenser  och fotograf Bodil på besök. Ska bli riktigt kul att få bjuda på lite lunch och fika.

Jag har startat dagen med grekisk yogurt med honung, hasselnötter och mogna aprikoser. Lovar, det är här gott och nyttigt.


Jag har märkt att den jag flyttade ut hit till torpet för en månad sen, så lägger jag mer tid på maten. Jag köper ekologiskt och odlar själv. Det har blivit mer livskvalitet helt enkelt. Att göra sig en frukost eller lunchbricka och sätta sig ner i lugn och ro är en lyx för mig.


En smörgås med saltrulle och egenodlade tomater och över det nyklippt gräslök. Gott, gott.
Idag blir det till att städa lite i växthuset och försöka ta lite bilder som skall läggas till i  butiken.

Hoppas du får en kanonfin fredag!

Bilder: Henrick Eriksson 

Kommentarer

Anonym sa…
Rigtig god dag!
.charlotta sa…
Hej Henrik,

Har följt din blogg ett ganska bra tag men aldrig lämnat något spår här i kommentarsfältet. Minns inte hur jag hittade till dig i skrivande stund... antagligen via någon anna blogg som skrivit om dig :)

Ville mest framföra att du uterger en enorm harmoni genom din blogg. Det känns också som att du på senare tid iom flytt har tagit ett possitivt steg i livet.


Du ger mig massor av inspiration till att lägga mer tid på en god frukost med dagens inlägg.

Tack för en bra blogg och kör på som du gör, ett vinnande koncept!
.charlotta sa…
*Henrick