Beslut taget - det blir Formex nästa vecka


Det blir Formex trots min osäkerhet. Jag har en hel del att göra där uppe och kan liga gärna läggad et tillsammans med mässan. En stor bonus är ju att träffa bloggkollegor, företag och kunder under samma tak. Det blir dock endast torsdagen och halva fredagen som jag har till förfogande, men det räcker tror jag, även om det är mycket att gå igenom och se.

Inkorgen på mailen är välfylld med pressinbjudningar och företag som gärna ser att jag kommer förbi en sväng. Det blir till att planera, jag har några godbitar som jag ska besöka, men de avslöjar jag inte nu. Det är några som är helt nya och känns spännande. Pressfrukosten är på torsdagsmorgonen och den vill man gärna ta del av för att få en överblick över hallar och utställningar.Jag är där som bloggare (press), men då jag har fler företag blir det lite av varje. Ska se om man kan hitta något till butiken också, men det måste vara något speciellt och inte för mainstream. Det gäller att söka med hökögat med andra ord.

Det känns ändå skönt att beslutet är taget, tågbiljetter bokade och man kan ställa om sig mentalt för alla intryck. Rapport kommer senare här på bloggen.

Bilder: Formex.se / moltazdesign/moltazdesignshop/Henrick Eriksson


Kommentarer

Kul! Bra att någon med hökögon åker dit och rapporterar! :)
Frida sa…
Jaaa! Då ses vi på pressfrukosten. Åh så kul!