Sovrummet börjar bli klart nu - tack och lov


Igår gick sista flyttlasset och lägenheten i Partille städades ur. Det har varit otroligt krävande med hela flytten men skönt nu när det är klart.

Idag har hela dagen bestått av att packa upp kartonger, flytta möbler och annat som hör en inflytt till. Men nu är sovrummet nästan klart. Sånär som på en taklist som ska upp och fönsterfoder.

Som vanligt är det svart och vitt. Till och med tv:n är vit. Det bästa med rummet är fönstret som släpper in morgonsolen, det sattes in för tre år sedan. Bra investering i jobb!


Diverse loppisfynd får samsas med plädar och annat som inköpts tidigare. Bäddar, det gör jag med vitt. Alltid.


Luckan i golvet är där man går upp, idag via stege, men det kommer bli en trapp där snart. Virket ska bara köpas in och sättas ihop. Som förvaring så funkar IKEA´s Expedit bra så länge. Den rymmer mycket och är vit, som allt annat.


Så det blev ett sovrum till slut, det trodde jag knappt när man tog tag i det från början, som på bilden ovan. Nu är det som sagt trappan som ska till och där skulle jag behöva tips på smala och effektiva trappor. Det har tagit tid, då jag gör allt själv. Men taket har min far hjälpt mig med att få upp, ett hästjobb som ska spikas liggande. Annorlunda arbetsställning men funkade trots allt.

Dock skulle jag vilja ha trappsteg som hundarna kan ta sig upp för. D.v.s. en vanlig trappa. Annars blir det till att snickra en egen helt enkelt.
Nu är jag tillbaka i verkligheten igen och kommer lägga lite mer krut här på bloggen. I morgon blir det köket som ska få sig ett lyft, matrummet likaså. Här finns massor att göra.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jag som skämts lite för att jag har fällen på även på sommaren, känns bättre nu;) Åh sängbordet var ju fint, får nog leta pedistal...
Anonym sa…
så snyggt!
/Isabel
Anonym sa…
Det bli lätt bra, det du gör. Lyx att ha en snickarvillig fat! Elsa