Reportage i norska Hytteliv


I går när jag vittrade brevlådan inne i stan så låg nya numret av Hytteliv där.
De var ju här i maj för att göra ett reportage om huset, vilket nu var med i det här numret.

Oj, vad det är nervöst att öppna tidningarna så fort huset är med. Lika pirrigt varje gång.


Jag blev väldigt förvånad faktiskt. Det är hela 7 sidor här hemifrån. Väldigt fint fotograferat. Texten har jag inte läst än, har faktiskt varit så feg, hahahaha, men jag ska ta tag i det idag. Det känns lite konstigt att läsa om sig själv.

Det som slog mig också när jag tittade på bilderna var att nu har hela huset ändrats sedan dom var här. Du som följ min blogg vet ju att köket flyttats, sovrummet har blivit matrum och loftet är numera sovrum. Stilen är ju densamma dock. Dessutom är wc klart. På torsdag denna veckan kommer de igen för att göra badrummet till senare reportage.

För dig som vill läsa magasinet så är det nummer 7/2012 och tidningen heter Hytteliv.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Tjoho!! Äntligen har jag hittat din blogg... Jag snubblade in här i samband med Formex förra året och tycker att du sammanfattat så bra. Vid senare tillfälle så försökte jag hitta hit men kom inte ihåg vad din blogg hette.. Nu hittade jag den via Trendenser!

Allt gott/ Sofiahedvigpr