Lördag i trisstress


Det har hänt så mycket denna veckan både med jobb, flytt och på det privata planet som tagit all min energi, så idag blir det vila och försöka hämta krafter. Då menar jag helt och hållet vila. En dag utan att göra något. En semesterdag från allt med andra ord. För mig är det ren trisstress. Att inte göra någonting.

Det har blivit en total omvändning i mitt privatliv, som både är positivt och negativt och nu gäller det att ta tag i allt så det blir något positivt av det negativa. Allt har en lösning och det gäller bara att se den och jobba mot den, så blir allt bra.


Jag hoppas du får en riktigt fin dag idag, och om du har semester, att du får sol så det räcker och blir över. Nu bor jag här ute på Orust, som också heter Lantstället i etikettmenyn till höger. Det känns otroligt bra även om det känns lite ovant, lite ensamt och halvt skrämmande. Men det är ett nytt kapitel och rätt beslut att flytta hit. Nu kan det bara gå framåt.

Nu bor jag ju på en plats som får mig att känna att jag ha en vardagslyx och livskvalitet.

Njut av dagen och ha en bra lördag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

"C" sa…
Ibland vet man inte vilka vägar livet tar och vad det för med sig.. Hoppas du har haft en bra dag i solen & värmen och lyckats njuta av att inte göra något :-)
Hej Henrick,

Jag brukar tassa omkring här inne hos dig, men lämnar sällan något spår efter mig. Idag kändes det dock som om jag ville lämna dig en hälsning och tacka för att du bjuder oss på en så trevlig blogg. Du har en så härligt positiv ton och bjuder på så mycket inspiration, både konkret i form av finurliga eller bara stiliga produkter/bilder/inredningsdetaljer, men också i din positiva driv- och entrepenörkraft. Jag förstår att du är duktig på det du gör och att du gör det med en smittsam passion.

Det låter som om det är en omvälvande tid för dig just nu, och förändringar som kanske tar lite tid att vänja sig vid. Men din härliga positiva sida lyser igenom även här, och jag är säker på att du går en solig framtid till mötes. Och att få göra det på "lantstället" låter underbart, med livskvalitet och vardagslyx i stora doser.

Jag hoppas att du inte tycker att jag tränger mig på och blir för personlig, men som medmänniska och uppskattande bloggläsare vill jag önska dig allt gott i den nya fasen av ditt liv, samt tacka för all positiv inspiration du bjuder på här!

Hälsningar,
Helena