Kråk´s stuga - "Hemma hos" i trädgård och torparliv.


För dig som gillar torparlivet och trädgård så finns nu en sida på facebook som handlar om just det, den heter Kråk´s stuga

Du får, året runt, se och ta del av vad som händer och sker i både trädgård och på torpet. Ett hemma hos reportage som pågår året runt med andra ord.

Sidan är skapad av mig och handlar om mitt hus och trädgård, där jag nu blivit bofast sedan i helgen. Kråk´s stuga startade jag häromdagen och har redan flera medlemmar som delar samma intresse som jag. Det är inte en blogg, mer ett forum där du får bilder, inspiration och det som hör torp och trädgård till.


Vill du följa med mig på min torparresa så kan du gå in och gilla sidan här>>

Bloggen fortsätter som vanligt med blandningen av design, inredning, trend och trädgård.


Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer