Känslan när man gör ett riktigt fynd...


Total lycka blev det när jag hittade den här hattstocken. Gammal, använd och nött, precis som jag vill ha den. Vad jag ska ha den till? Bara titta på faktiskt. Du vet säkert hur pulsen bara ökar när du hittar något som du letat efter länge.

Funkar kanon att ställa fram som blickfång eller i ett stillebe.
 Jag har letat hattstockar i snart 8 månader, men inte hittat någon jag vill ha och det finns inte många antika att välja på kan jag säga. Trendigt och hett, något som syns lite varstans redan i diverse magasin och annat.


Hur som, nu står den här i mitt nya hem. I all röra bland flyttkartonger, lagerprylar och virke. Men vad gör det, nu har jag ju min hattstock.

Bilder: Henirck Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Lucky you! Det är något vilsamt över den som gör att den funkar överallt.