Inredningsuppdragen klara


Nu kan man pusta ut lite efter en tids tajt jobb. Två inredningsuppdrag är klara, ett lämnade jag ifrån mig i torsdags och nästa ska lämnas på onsdag.

Två helt olika uppdrag med lika spännande ytor att gå igenom. Det som tar mest tid är färgsättningen. Det gäller att varje nyans inte skär sig mot övrig interiör och går i samspel med ljusinfall och golv. När jag satte färgerna i Dolph Lundgrens boende tog det 3 1/2 vecka. Visst kanske jag är lite petig, men man vill ju få till det som man tänkt sig.

Det är alltid en personanalys som styr färgvalen, baserat på känslor, arbete, karaktär på uppdragsgivaren.


Det ena uppdraget innehöll 4 r.o.k och den andra 3 r.o.k och på olika orter i Sverige. Listorna på inköpsställen och länkar är också något som tar lite tid att knepa ihop, men när man har inredning som intresse och ser det dagligen via bloggar, nyhetsmail, surfande, kataloger och via butiksbesök så går det ganska snabbt att få ihop det.

Ett uppdrag tar ca 7-10 dagar att göra, men skisser, moodboards, inköpslistor och presentation.


Nu har jag några till som ligger och bara väntar på att få köras igång, så det blir till att rensa skallen ute på landet, där allt är svart och vitt. Sen är det bara att köra igång på nytt.

Min egna flytt är snart avslutad, det är några saker som är lite större som ska fixas och lite skrammel i källaren. Varför har man en källare för (!?!), man samlar ju bara på sig massa saker som man inte vill ha i slutändan iallafall. Iallafall jag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Michael sa…
Skrammel i källare och två vindsförråd ska tas tag i inför flytt. Var kan man hyra container?
Renova! eller ring komunen så visar dom dig vidare. Jag har använt Renova förut och de är kanon. / H