Hall - kontor - Ordning i kaoset


Nu börjar det komma på plats. Hallen och som får vara tillfälligt kontor börjar bli lite mer uppstädat. Köksskåp har inhandlats på IKEA och monterats på vägg. Som bänkskiva får ett hyllplan från Bauhaus duga.

Nu ska alla verktyg, pärmar, förpackningar och annat in så det blir väl dolt. Även två skåp hamnade på väggen för att utnyttja så mycket plats som möjligt.


En bild på min sponsor av skåpen hamnade på väggen. Det är en bild av min mor, en gammal bild på henne i svart/vitt. Jag vet att jag har en liknande bild på min far någonstans, den ska också upp med lite washitejp.

I morgon blir det till att sätta fönsterfoder och måla balkar. Allt medan man har jobb att utföra. Men det går, och det är kul. Grannen sa jag gått ner i vikt sen han såg mig 3 veckor sedan, så det kanske är bra att ha fullt upp ;-)

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer