Fredag och sovmorgon


En vecka full med jobb och annat och jag har tagit mig en sovmorgon, eller rättare sagt en ledig förmiddag.

En kopp kaffe i morgonrocken är allt som behövs för att ha lite vardagslyx.


Jordgubbarna gödslar de med just nu i butikerna. En liter för 10 kronor, det blev frukosten det. Massa vitaminer och annat nyttigt så man klarar eftermiddagen arbete. Jag ska idag börja sätta ihop en trendföreläsning som skall gå av stapeln i augusti. Dags att börja med den nu om jag ska hinna med det medan allt annat jobb ska utföras.

Det tar längre tid än man tror att förbereda sig och samla material. En "vanlig" föreläsning ligger på ca 1 1/2 timme och innehåller 434 bilder och är på 63 sidor. Så du kan ju ana att det blir mycket pill, plock och annat för att få ihop en aktuell föreläsning. Den ska också hållas på engelska så det blir till att översätta både slides och manus. Men jag är ju van, så det går bra även om det brukar ta en vecka att sätta ihop.

Vad jag vill säga är att jag förtjänar den här förmiddagen i morgonrock. Tycker du inte det?

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jerker sa…
Absolut! Fredagsmys behöver väl inte vara på kvällen? Insup lite skön morgonluft till mig också.
Bull farmor sa…
Jag tycker du är värd en hel vecka jag ...som du har jobbat och stått i!!!! Njut av den vackra dagen!!!Kram
Leila sa…
Oj, så många bilder? Inte illa! Vad använder du för mjukvara för att lägga upp bilderna? PP?
Välförtjänt morgonlyx, ja :)
Lisa sa…
Det gör du verkligen,du har ju massor att stå i med flytt utöver arbete. Så roligt att se hur fint ni får på Orust :)
Kram
Jag använder Powerpoint till mina presentationer, det funkar absolut bäst för mig. Ska den göras via uppkoppling av mac så kör jag slideshark från min ipad. Också ett bra program för just mac/ipad.
/ H