En "må bra" tavla - DIY


Igår när jag var på mitt bittraste humör, jag höll nämligen på att sätta lister och måla dörrkarmar, så tänkte jag att jag borde ha något som påminner mig om att hålla humöret uppe.

Det stod en ram från ikea efter väggen och en bunt med klänypor låg på diskbänken. Jag satte igång och trixade till en liten tavla. En sån där som man kan byta ut budskapet på när man känner för det, ellerkanske en kärleksförklaring till dig själv eller någon du håller kär. Igår blev det HAPPY helt enkelt.

Visst skulle man kunna göra det lite snyggare grafiskt och använda snygga fonter, men nä! Orkade inte, och var inte på humör just då.


Lite Karlssons klister, en ram, fotopapper och en klänypa var det jag behövde, och nu påminner den mig om att jag ska vara lite gladare. Det tog ca 4 minuter och jag tycker den funkar bra som en påminnare.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Vilken rolig idé!! Den borde du kunna sälja i butiken!
Rox sa…
Underbar! Tack för tipset!