Design och Inredningsbloggen


Genom bloggandet har jag träffat otroliga och fantastiska människor. Och flera av dessa bloggare har blivit nära vänner som jag umgås med. En av dom är Pethra på Design och inredningsbloggen. En underbar kvinna som älskar färg, och som jag , blommor. En vän som finns där i ur och skur och fantastisk människa.

Jag fick för en tid sedan en bok av henne som jag skulle vilja rekomendera alla. Nämligen Tricia Guild´s Inred med blommor. Fantastisk bok.


Du kanske känner igen namnet? Tricia Guild står bakom Designers Guild. Ett textil, tapet och möbelföretag som inte är rädda att ta ut svängarna när det gäller färg.

Randig blandas med rutigt och blommigt i alla dess färger. Den här boken är otroligt inspirerande och snygg att ha på bordet hemma.

Det är förlaget Max Ström som gett ut boken på svenska.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Annika sa…
Har flera av Tricias böcker, bland annat denna. Otroligt fina bilder! Trevligt med blomster på bild när man inte har gröna fingrar som du !
Emelie sa…
Det är också en av mina favoriter! TG är verkligen otrolig med sina färg- o mönsterkombinationer. När det kommer till blommor så jobbar hon nästan bara med enstaka, lösa blommor, nästan aldrig bundna i bukett. Väldigt befriande!