Blev inte som jag tänkt idag


Idag hade jag satt av eftermiddagen till att börja jobba fram en trendföreäsning, det blev inte så.

Istället kom det in ett "akut"jobb som fick gå före. En kund som hade lite halvpanik med sitt nya hem och som skulle flytta in till den 15:e, det blev lite bråda dagar kan man säga. Klart man hjälper till, man vet ju själv när det blir övermäktigt och man blir nästan apatisk av allt som ska göras, då är det ju bra att ta hjälp utifrån.

Men färgerna är satta, tapeterna utvalda och stilen i hemmet är satt. Nu kan man ta resterande detaljer lite längre fram, huvudsaken att det blir målat och tapetserat innan man flyttar in möbler och annat.


En bra investering är att skaffa sig en NCS karta, visst kostar den en hel del, men det underlättar enormt i valet av färger när man jobbar med det.  Samma sak gäller Pantonekartor och liknande, hiskeliga pengar, men det underlättar något enormt i jobbet.

Jag hade ju tänkt att jag skulle varit lite ledig i helgen, men så blev det inte. En hel del order har kommit in vilket är kul, nu ska det bara packas så det kommer ut till kunderna. Sen är det lite annat som ska göras och förhoppningsvis hinner jag med det så jag kan ta söndag fri. Det hade känts bra.

Med andra ord har denna och förra veckan bara gått i inredningens tecken, och det är ju vansinnigt kul. Jag gillar mitt jobb helt enkelt.

Ha en riktigt fin fredagskväll!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Hej Duktiga Henrick
Men de e ju lite kul att du e poppis :)
å missa nu inte.......

S
A
T
U
R
D
A
Y

S
H
O
W

O
F
F

de e kul att vara med :)
VÄLKOMMEN
Håkan