Vilken otroligt hjälp jag fått


Nu har jag ett nytt och fint badrum på Orust. Renoveringen är klar och allt på plats.
Wc, handfat, golvmatta, väggar, vatten, dusch är där det ska.

Det är min far som hjälpt till med att montera det som skulle monteras, och fixat tusen andra saker i huset. Det som skulle bli en tvådagars vistelse blev 5 dagar. Allt för att hjälpa mig med det som behövdes fixas innan jag nu flyttar permanent in i huset. Min mor har varit här nere från Dalarna en vecka och hjälpt mig med att packa, köra flyttlass, städa och mycket, mycket mer.

Jag skulle inte kunna klara allt detta själv, då det är två hem som ska slås ihop och bli ett. Det är ju dubbelt av allt, dessutom två kontor och lager som ska med i flytten. Evigt tacksam måste jag säga och det känns fantastiskt att ha såna föräldrar som ställer upp mer än de behöver. Båda bor ju 45 mil härifrån också, så det är inte nästgårds precis. De har varit ett otroligt stöd och en enorm hjälp denna veckan som gått.


Färgerna blev mörkt trä, vitt och krom. Enkelt, maskulint och rent. Nu ska allt annat in och fixas, såsom handdukshållare, knoppar och annat smått. Sen ska det ju pyntas lite för att få fram känslan i rummet som jag vill ha den. Många som har ett torp satsar mer på en lantlig och torparkänsla, men inte jag. Jag ville ha ett rent, maskulint och modernt badrum. Därav också färgvalen.

Det blev en duschvägg i glas med draperi. På så sätt känns rummet större och luftigare. Har det varit fasta dörrar eller duschkabin så har det kännts mer markerat och låst.

Mer bilder kommer nästa vecka när allt är klart och finliret fixat.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer