Veckans Belysning - Fyndat värre


Idag gick första stora flyttlasset med massor av stora möbler, sängar och annat jox. Jag var ju lite orolig över matbordet från Nordahl att det inte skulle gå in i det nya matrummet, men det blev perfekt.

Jag letade också efter en lampa till sovrummet på övervåningen. Det är snedtak, vilket gör att det inte blir så bra med belysningen vid sidan av sängen. Jag gjorde ett fynd på Tradera, en klämspot med lite industrikänsla och bakstycke i trä. Strax över 300 pix kostade den.

Jag har två liknande men utan trä, som ligger och skräpar i källaren. De ska nu få en remake och ska få fungera som tavelbelysning i köket om det går som jag vill.

Spotlighten skall hämtas i helgen och få följa med ut på söndag då allt ska ställas i ordning. Det är ju stora möbler på liten yta, vilket kräver sin planering och plats. Men jag tror det blir riktigt bra till slut. Lite skönt också att starta om från början.

Bild: Linn T/Tradera

Kommentarer